
Ελένη Παναγιώτου
Σύμβουλος - Τεχνολόγος Τροφίμων
Απόφοιτη του τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων, με περαιτέρω εκπαίδευση στην Ασφάλεια και Ποιότητα των Τροφίμων.
Δραστηριοποιείται ως σύμβουλος ασφάλειας τροφίμων, συμμετέχοντας ενεργά στην ανάπτυξη, τεκμηρίωση και υποστήριξη συστημάτων διαχείρισης σύμφωνα με διεθνή πρότυπα όπως το HACCP, το ISO 22000, FSSC 22000 και το ISO 9001. Είναι επίσης υπεύθυνη για την συμπλήρωση και διαχείριση αιτήσεων, καθώς και για τη σύνταξη εγχειριδίων και μελετών για την αποτελεσματική λειτουργία των πελατών της εταιρείας.
Με υψηλό αίσθημα επαγγελματισμού, οργανωτικότητα και συνεχή επιμόρφωση, συμβάλλει καθοριστικά στην παροχή ποιοτικών και αξιόπιστων συμβουλευτικών υπηρεσιών.